• Szállítási információk
  • Kosaram (0) 0 Ft

Alakformáló csomag

12.490Ft Az ár bruttó összegben értendő
A csomag tartalma:

1 db Extrém Fitt DVD

14 napos Táplálkozási Program

+ AJÁNDÉK ingyen kiszállítás minden belföldi címre

Mit tartalmaz az alakformáló csomag?

1 db Extrém Fitt DVD-t

14 napos személyre szabott Táplálkozási Programot

+ AJÁNDÉK ingyenes belföldi szállítást

 

Egy 14 napos személyre szabott étrendkészítést jelent, ami csak Neked és a céljaidnak, egyéni sajátosságaid figyelembe vételével készül.

Online kérdőívkitöltéssel, melyet a megrendelést követően automatikusan felajánl a program.

Nagyon magasra tettük a mércét, hiszen több mint 2800 ételféleséget írtunk össze, azaz ennyiből dolgozunk, garantálva a minőségi, egyedi étrendeket nőknek és férfiaknak egyaránt.

Kétféle nagy csoport közül lehet kiválasztani a megfelelő programot:

-FOGYÓKÚRÁS (fogyást elősegítő étrend)

-EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ (jelenlegi alak hosszútávú megtartását segítő étrend)

A kétféle programon belül pedig számos további egyéni paramétert lehet majd a kérdőív segítségével megadni (mi a pontos cél, hány étkezést tartalmazzon az étrend, ételallergia és még sok minden mást)

A csomag megrendelése után az Extrém Fitt DVD-t kipostázzuk, a 14 napos Táplálkozási Programot pedig a megrendelés során megadott email címre küldjük elektronikus formában.

A megrendelést követően 8 naptári napon belül van lehetőség előre utalással rendezni a program díját. A csomag kiszállítását kizárólag az átutalás megérkezése után kezdjük el.

Ezeket láttad már?


Sikertörténetek

Előtte
Utána

Illés Zsófia

9
Kg fogyás
Életkor: 19 éves
Kezdeti súly: 71 Kg
Jelenlegi súly: 62 Kg

Zsófia
Sikertörénete

Mindig is kövér kislány volt, ráadásul csípőficammal született, amit szerencsére sikerült kezelni, de a gimnázium rádöbbentette, hogy fogynia kellene. 

Elkezdett kocogni, először öt percet alig bírt, de eljutott szép fokozatosan az 1 órához. Lejárt konditerembe és elkezdte foglalkoztatni az egészséges táplálkozás. Segítségemmel kiegyensúlyozottan étkezik, a fehér kenyeret sikeresen kiiktatta az étrendjéből. Zsófia nem csak egyedül hanem barátnőivel együtt kezdte el használni az interneten megtalálható otthoni gyakorlatsoraimat, melynek hatására nem csak ő hanem barátnői is elkezdtek formálódni. Így jó hangulatban a közösség erejének előnyével kezdtek sikeres alakformálásba.

Zsófia üzenete:
„Ha érzel magadban egy csöppnyi erőt is, próbáld meg, és rá fogsz döbbeni, hogy bírod. Ez velem is így volt és remélem még több ember rájön, mennyire lehet élvezni a mozgást.”

Kérdésed van a termékekkel kapcsolatban?

Tedd fel a webshop@fittalak.hu e-mail címen vagy kattints az alábbi gombra:
Kérdésem van