• Szállítási információk
  • Kosaram (0) 0 Ft

Alakformáló csomag

14.990Ft Az ár bruttó összegben értendő
A csomag tartalma:

1 db Extrém Fitt DVD

14 napos Táplálkozási Program

+ AJÁNDÉK ingyen kiszállítás minden belföldi címre

Mit tartalmaz az alakformáló csomag?

1 db Extrém Fitt DVD-t

14 napos személyre szabott Táplálkozási Programot

+ AJÁNDÉK ingyenes belföldi szállítást

 

Egy 14 napos személyre szabott étrendkészítést jelent, ami csak Neked és a céljaidnak, egyéni sajátosságaid figyelembe vételével készül.

Online kérdőívkitöltéssel, melyet a megrendelést követően automatikusan felajánl a program.

Nagyon magasra tettük a mércét, hiszen több mint 2800 ételféleséget írtunk össze, azaz ennyiből dolgozunk, garantálva a minőségi, egyedi étrendeket nőknek és férfiaknak egyaránt.

Kétféle nagy csoport közül lehet kiválasztani a megfelelő programot:

-FOGYÓKÚRÁS (fogyást elősegítő étrend)

-EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ (jelenlegi alak hosszútávú megtartását segítő étrend)

A kétféle programon belül pedig számos további egyéni paramétert lehet majd a kérdőív segítségével megadni (mi a pontos cél, hány étkezést tartalmazzon az étrend, ételallergia és még sok minden mást)

A csomag megrendelése után az Extrém Fitt DVD-t kipostázzuk, a 14 napos Táplálkozási Programot pedig a megrendelés során megadott email címre küldjük elektronikus formában.

A megrendelést követően 8 naptári napon belül van lehetőség előre utalással rendezni a program díját. A csomag kiszállítását kizárólag az átutalás megérkezése után kezdjük el.

Ezeket láttad már?


Sikertörténetek

Előtte
Utána

Repkáné Horváth Karolina

18
Kg fogyás
Életkor: 36 éves
Kezdeti súly: 75 Kg
Jelenlegi súly: 57 Kg

Karolina
Sikertörénete

Karolina 2 gyermekes édesanya, aki hosszú ideje küzdött súlyfelesleggel, ha sikerült is valamennyit fogynia mindig gyorsan visszajöttek a leadott kilók. Elhatározta, hogy változtat a hozzáállásán és rátalált a FittAlak programomra.

Először a Feszes&Fitt DVD-mre kezdett tornázni, amit később kiegészített a Táplálkozási Programommal. Tavasz óta mindennap tornázik a DVD-re és a személyre szabott étrendjét is hűen követi, kitartásának pedig meglett az eredménye, hamarosan látványos átalakuláson ment át. Néha voltak nehezebb időszakok is, amikor stagnált a súlya és nem mozdult meg a mérleg Ilyenkor a családjától és Tőlem kapott bíztatás erőt adott a folyatatáshoz, hogy ne adja fel. Hamarosan pedig újabb fogyásról számolt be és nagy örömmel mutatta meg megújult önmagát, amin büszkén visel a korábbi 44-es nadrágjához képes 38-as méretűt. 

Karolina üzenete:
„Egy teljesen új, magabiztos nő néz vissza rám a tükörből. Programod a mindennapjaim részévé vált és már nem szeretnék lemondani róla. ”

Kérdésed van a termékekkel kapcsolatban?

Tedd fel a webshop@fittalak.hu e-mail címen vagy kattints az alábbi gombra:
Kérdésem van