• Szállítási információk
  • Kosaram (0) 0 Ft

Alakformáló csomag

12.490Ft Az ár bruttó összegben értendő
A csomag tartalma:

1 db Extrém Fitt DVD

14 napos Táplálkozási Program

+ AJÁNDÉK ingyen kiszállítás minden belföldi címre

Mit tartalmaz az alakformáló csomag?

1 db Extrém Fitt DVD-t

14 napos személyre szabott Táplálkozási Programot

+ AJÁNDÉK ingyenes belföldi szállítást

 

Egy 14 napos személyre szabott étrendkészítést jelent, ami csak Neked és a céljaidnak, egyéni sajátosságaid figyelembe vételével készül.

Online kérdőívkitöltéssel, melyet a megrendelést követően automatikusan felajánl a program.

Nagyon magasra tettük a mércét, hiszen több mint 2800 ételféleséget írtunk össze, azaz ennyiből dolgozunk, garantálva a minőségi, egyedi étrendeket nőknek és férfiaknak egyaránt.

Kétféle nagy csoport közül lehet kiválasztani a megfelelő programot:

-FOGYÓKÚRÁS (fogyást elősegítő étrend)

-EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ (jelenlegi alak hosszútávú megtartását segítő étrend)

A kétféle programon belül pedig számos további egyéni paramétert lehet majd a kérdőív segítségével megadni (mi a pontos cél, hány étkezést tartalmazzon az étrend, ételallergia és még sok minden mást)

A csomag megrendelése után az Extrém Fitt DVD-t kipostázzuk, a 14 napos Táplálkozási Programot pedig a megrendelés során megadott email címre küldjük elektronikus formában.

A megrendelést követően 8 naptári napon belül van lehetőség előre utalással rendezni a program díját. A csomag kiszállítását kizárólag az átutalás megérkezése után kezdjük el.

Ezeket láttad már?


Sikertörténetek

Előtte
Utána

Kiss Enikő

21
Kg fogyás
Életkor: 24 éves
Kezdeti súly: 81 Kg
Jelenlegi súly: 60 Kg

Enikő
Sikertörénete

Enikőnek elege lett abból, hogy gömbölydeden nem szeretett strandra menni és a vékony bikinis lányok mellett szégyellte saját testét. 

Ő is rátalált a FittAlak oldalamra és eldöntötte a következő nyárra formába lendül a segítségemmel. Kezdetben a honlapomon található tornák és cikkek segítségével kezdett alakformálásba, mellette először hosszabb sétákkal, majd futással is kiegészítette saját edzéseit. A DVD edzésprogramom megjelenését követően pedig már a Feszes&Fitt DVD-mel tornázott otthon, futással párosítva. Természetesen mellette a megfelelő étkezésről sem feledkezett meg, amiben szintén sokat segítettem neki. Jelenleg hetente 5 alkalommal edz, egészségesen étkezik és immár 60 kg-mal tartja a testsúlyát. Boldogan küldte el történetét és fotóját, hogy az idei nyáron már bátran mutatkozott bikiniben. 

Kérdésed van a termékekkel kapcsolatban?

Tedd fel a webshop@fittalak.hu e-mail címen vagy kattints az alábbi gombra:
Kérdésem van