• Szállítási információk
  • Kosaram (0) 0 Ft

Alakformáló csomag

14.990Ft Az ár bruttó összegben értendő
A csomag tartalma:

1 db Extrém Fitt DVD

14 napos Táplálkozási Program

+ AJÁNDÉK ingyen kiszállítás minden belföldi címre

Mit tartalmaz az alakformáló csomag?

1 db Extrém Fitt DVD-t

14 napos személyre szabott Táplálkozási Programot

+ AJÁNDÉK ingyenes belföldi szállítást

 

Egy 14 napos személyre szabott étrendkészítést jelent, ami csak Neked és a céljaidnak, egyéni sajátosságaid figyelembe vételével készül.

Online kérdőívkitöltéssel, melyet a megrendelést követően automatikusan felajánl a program.

Nagyon magasra tettük a mércét, hiszen több mint 2800 ételféleséget írtunk össze, azaz ennyiből dolgozunk, garantálva a minőségi, egyedi étrendeket nőknek és férfiaknak egyaránt.

Kétféle nagy csoport közül lehet kiválasztani a megfelelő programot:

-FOGYÓKÚRÁS (fogyást elősegítő étrend)

-EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ (jelenlegi alak hosszútávú megtartását segítő étrend)

A kétféle programon belül pedig számos további egyéni paramétert lehet majd a kérdőív segítségével megadni (mi a pontos cél, hány étkezést tartalmazzon az étrend, ételallergia és még sok minden mást)

A csomag megrendelése után az Extrém Fitt DVD-t kipostázzuk, a 14 napos Táplálkozási Programot pedig a megrendelés során megadott email címre küldjük elektronikus formában.

A megrendelést követően 8 naptári napon belül van lehetőség előre utalással rendezni a program díját. A csomag kiszállítását kizárólag az átutalás megérkezése után kezdjük el.

Ezeket láttad már?


Sikertörténetek

Előtte
Utána

Szabó Mónika

14
Kg fogyás
Életkor: 21 éves
Kezdeti súly: 86 Kg
Jelenlegi súly: 72 Kg

Mónika
Sikertörénete

Mónika általános iskolás korában kezdett elhízni. Kedvelte ugyan a tornaórákat, de az evést is legalább annyira, így rendszeres volt a délutáni csokievés, nassolás valamint a főételekből is az egyre nagyobb adagok elfogyasztása.

Ezután az osztálytársak folyamatos csúfolása, kritikája nagyon rosszul érintette, önsajnálatba menekült. Így döntötte el, hogy változtatni szeretne az életén, lemondott a péksüteményekről, pékárukról, aminek addig a rabja volt. A gyorséttermeket, túlfűszerezett, zsíros ételeket pedig felváltották az egészséges ételek a segítségemmel. A folyadékbevitelre is odafigyel, hogy a napi 2,5 liter víz meglegyen.  Mónikával könnyű dolgom volt a mozgás terén, mert szeret úszni, biciklizni így ezek mellé egy otthoni kis súlyzós edzést javasoltam testrészekre bontva heti 3-4 alkalommal. Hamar elkezdtek látszódni az életmódváltás kedvező hatásai, így később edzőtermi edzésekkel is kiegészítette az otthoni edzést. Végül 72 kg-ra sikerült lefogynia a FittAlak programom segítségével és szeretné tartani is ezt tendenciát.

Kérdésed van a termékekkel kapcsolatban?

Tedd fel a webshop@fittalak.hu e-mail címen vagy kattints az alábbi gombra:
Kérdésem van