• Szállítási információk
  • Kosaram (0) 0 Ft

Személyes konzultáció

20.000Ft Az ár bruttó összegben értendő


Személyes konzultáció helyszíne:Szeretnél egyéni étrendet és edzéstervet? Szeretnél Ritával személyesen is találkozni, ahol lehetőséged nyílik minden kérdésedre/problémádra választ kapni?

Mit tartalmaz pontosan egy személyes konzultáció?

A személyes konzultáció egy komplex szolgáltatás, ami következőket tartalmazza: 

  • 1,5 - 2 órás személyes beszélgetés Ritával előre egyeztetett időpontban és helyszínen
  • személyre szabott, egyéni ÉTREND kidolgozása a találkozót követően
  • személyre szabott, egyéni EDZÉSTERV kidolgozása a találkozót követően

A személyes beszélgetés lehetővé teszi, hogy a legpontosabb információk birtokában készülhessen el a saját programod, melyet utána sikerrel alkalmazhatsz a mindennapokban.

Másik nagy előnye, hogy lehetőséged nyílik minden kérdésed feltenni Ritának, ami érdekel a saját alakformálásoddal, diétáddal kapcsolatban. Így sok hasznos információval távozol a találkozó után.
 

Először ki kell választanod a személyes konzultáció helyszínét, ami jelenleg két városban elérhető: Budapesten vagy Szolnokon.
A sikeres megrendelést követően, 8 nap áll a rendelkezésedre, hogy előre utalással rendezd a konzultáció díját. Az összeg megérkezése után, felvesszük veled a rendelésben megadott email címen a kapcsolatot és időpontot egyeztetünk mikor alkalmas Neked a személyes találkozás. Ezután csak meg kell jelenned a megbeszélt időpontban és helyszínen.

A találkozón egy kellemes kávé/tea mellett Rita érdeklődni fog a táplálkozási, sportolási szokásaidról, és arról mi a célod vagy esetlegesen hol akadtál el az alakformálásban. 

Ezután kérdőív kitöltése fogja tovább segíteni az étrend- és edzésterv készítést. Táplálkozási naplót és állapotfelmérő lapot is kitöltünk közösen, innen is látszik mennyire széleskörű és pontos feltérképezésre ad lehetőséget egy ilyen konzultáció. 

Lehetőséged van bármit kérdezni és a hallottak alapján Rita értékes tanácsokkal, tippekkel fog segíteni, hogy a lehető legjobb formádba kerülhess!

A találkozó után pedig kidolgozásra kerül a személyre szabott programod, melyet kb. 7 munkanap múlva, emailben küldünk el részedre.

Ezeket láttad már?


Sikertörténetek

Előtte
Utána

Repkáné Horváth Karolina

18
Kg fogyás
Életkor: 36 éves
Kezdeti súly: 75 Kg
Jelenlegi súly: 57 Kg

Karolina
Sikertörénete

Karolina 2 gyermekes édesanya, aki hosszú ideje küzdött súlyfelesleggel, ha sikerült is valamennyit fogynia mindig gyorsan visszajöttek a leadott kilók. Elhatározta, hogy változtat a hozzáállásán és rátalált a FittAlak programomra.

Először a Feszes&Fitt DVD-mre kezdett tornázni, amit később kiegészített a Táplálkozási Programommal. Tavasz óta mindennap tornázik a DVD-re és a személyre szabott étrendjét is hűen követi, kitartásának pedig meglett az eredménye, hamarosan látványos átalakuláson ment át. Néha voltak nehezebb időszakok is, amikor stagnált a súlya és nem mozdult meg a mérleg Ilyenkor a családjától és Tőlem kapott bíztatás erőt adott a folyatatáshoz, hogy ne adja fel. Hamarosan pedig újabb fogyásról számolt be és nagy örömmel mutatta meg megújult önmagát, amin büszkén visel a korábbi 44-es nadrágjához képes 38-as méretűt. 

Karolina üzenete:
„Egy teljesen új, magabiztos nő néz vissza rám a tükörből. Programod a mindennapjaim részévé vált és már nem szeretnék lemondani róla. ”

Kérdésed van a termékekkel kapcsolatban?

Tedd fel a webshop@fittalak.hu e-mail címen vagy kattints az alábbi gombra:
Kérdésem van